News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Minoră depistată la frontieră cu documentul altei persoane Minoră depistată la frontieră cu documentul altei persoane
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o minoră care încerca să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de un document de călătorie aparţinând alte persoane.

   La data de 24.03.2015, orele 10.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac – I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un autoturism, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitatea românească.

La controlul de frontieră, poliţiştii arădeni au sesizat deosebiri de fizionomie între persoana în cauză şi cea din fotografie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul P.F. pentru cercetări.

Astfel s-a constatat faptul că persoana în cauză este minora S.M., în vârstă de 16 ani, domiciliată pe raza judeţului Tulcea, care a declarat că documentul prezentat la control l-a primit de la un cetăţean român a cărui identitate nu o cunoaşte. A recurs la aceasta metodă deoarece intenţiona să ajungă în Suedia, dar nu avea acordul părinţilor.

Poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit în cauză lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *