News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Copreşedintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, spune că „războiul intern” din PNL Arad se va acutiza în perioada următoare, având în vedere declaraţiile Alinei Gorghiu privind eliminarea de pe listele de candidaţi a tuturor celor care au fost implicaţi în guvernările Tăriceanu şi Boc.

„Copreşedintele aşa zisului PNL, Alina Gorghiu, a declarat că oamenii care au participat la guvernările Boc şi Tăriceanu nu se vor mai regăsi pe liste la alegerile parlamentare din 2016. Chiar dacă în cazul foştilor liberali arădeni nu se pune problema, şi ei vor fi puternic afectaţi de situaţia foştilor PDL-işti. Este de presupus că Gheorghe Falcă nu va da curs deciziilor Alinei Gorghiu, menţinându-i pe liste pe acoliţii săi, dar Ioan Cristina, chiar dacă el personal nu va dori, va fi obligat de către Gorghiu să riposteze, să intre în conflict cu Falcă. Nu m-ar mira ca foştii PNL-işti să rămână cu buza umflată, ocupând pe liste nişte locuri eligibile doar în visele frumoase, în ciuda promisiunilor şi presiunilor Alinei Gorghiu, pe care Falcă o bagă în seamă tot atât de mult cât îl bagă în seamă pe Cristian Buşoi sau pe nu ştiu care alt figurant de la Bucureşti .

Partidul NeLiniştiţilor arădeni va deveni şi mai neliniştit, iar pentru a contracara ofensiva Alinei Gorghiu, aripa PDL-istă de la Arad se va bate la baionetă pentru a-şi impune cât mai mulţi candidaţi de primari în judeţ, pe care să se bazeze la alegerile parlamentare. Nemulţumirile acumulate vor exploda, iar oamenii vor pleca pe capete, orientându-se spre alte partide”, declară Mircea Purcaru.

Pe de altă parte, este de părere liderul ALDE Arad, Alina Gorghiu i-a vizat şi pe liberalii care au fost la guvernare în mandatul lui Tăriceanu doar pentru a lovi în ALDE.

„Toate sursele care au transmis ştirea spun că Alina Gorghiu a făcut declaraţiile pentru că aşa i-a cerut Iohannis. Nu ştiu dacă Iohannis s-a referit şi la guvernarea Tăriceanu, dar este clar că această referire s-a dorit o lovitură împotriva ALDE, în special împotriva lui Tăriceanu, care în ultima perioadă a deranjat extrem de mult PNL-ul, pe Iohannis şi nu numai, prin poziţiile ferme faţă de atacurile concertate împotriva democraţiei, faţă de tentativele de anihilare a Parlamentului. Aşa zisul PNL este tot mai agitat pe măsură ce electoratul conştientizează că ALDE este singurul partid liberal din România, în timp ce aşa zisul PNL, un PDL revopsit, nu mai are nicio legătură cu moştenirea istorică pe care Brătienii au lăsat-o”, conchide Mircea Purcaru.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *