News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În urma unei Adunări Generale, Mișcarea Arădeană a decis ca implicarea sa ca ONG în alegerile locale să ia o formă concretă și pro-activă.

Astfel, membrii Mișcării l-au mandatat pe Claudiu Cristea, candidat independent la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Arad, să promoveze în campanie și în programul său electoral proiectele inițiate și susținute de organizație în acești ultimi ani.

Cele 12 parcuri pentru arădeni, prețul corect la gigacalorie, plata parcării prin SMS, protejarea monumentelor istorice (ca podul Traian), taxe și impozite locale competitive în regiune, sunt doar câteva dintre inițiativele și proiectele cu care membrii Mișcării, în cadrul evenimentului de ieri de la sediul organizației, l-au mandatat pe candidatul independent să le promoveze în mod direct ca ofertă concretă, sustenabilă și fezabilă, arădenilor.

Tot ca urmare a Adunării Generale din 18 aprilie, Claudiu Cristea nu mai deține funcția de președinte al organizației, în această calitate fiind desemnat, interimar, Florin Stana (actualul Director Executiv al Mișcării Arădene) .

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *