News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Nascut cu ADN de artist

Cultura 13 iunie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share


Aflata la cea de a III-a editie, Tabara de arta, teatru si design- RECREATIV se va desfasura in perioada 7-14 august 2011, la Hotel Panoramic din statiunea Moneasa (jud. Arad).
Nascut cu ADN de artist, tema editiei din acest an, abordeaza experientele estetice ale artei, precum si rolurile sociale si functiile acesteia, de la personal la social, de la tehnica si proces creator la genetica si manifestare artistica. Anul trecut, alaturi de artisti din tara si strainatate, am abordat tema identitatii artistice din perspective multiple, anul acesta vom continua analizarea esentei artistice la nivel de nucleu vocational, prin expresia plastica definita in cadrul fiecarui atelier de creatie.
Editia a III-a, RECREATIV- lanseaza anul acesta ateliere de Teatru si Design ambiental. Atelierul de Teatru are la bază programul Stories that Soar, inițiat de Universitatea din Arizona și dezvoltat de către Organizația SharMoore Children’s Production.

Va puteti incrie la urmatoarele ateliere:

– Design ambiental- coordonator Lazar Stefan

– Teatru- coordonator Venus-Tyané Görtler

– Grafica de sevalet- coordonator Eunice Danut

– Grafica publicitara- coordonator Mihai Maris

– Pictura- coordonator Alina Iaconviciuc

– Fotografie- coordonator Darius Mirza

– Sculptura- coordonator Marius Ancuta

Mai multe informatii despre ateliere si coordonatori gasiti aici : http://www.tabararecreativ.ro/ro/ateliere.html.

Pentru a aplica va rugam sa completati formularul de inscriere de pe site-ul www.tabara-recreativ.ro sau sa ne contactati pe e-mail: [email protected].

Costul taberei este de 630 RON. Avem un număr de 50 de locuri disponibile. Data limita de inscriere este 22 iulie, 2011.
Fotografii de la editiile anterioare gasiti aici: http://www.tabara-recreativ.ro/ro/tabara-recreativ-2010.html sau pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Tabara-Recreativ-art-camp/118178844864299.

Va dorim succes la preselectie si va asteptam alaturi de Recreativi!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *