News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Neagu nu se întoarce la UTA

Sport 22 februarie 2011 admin 0

aşa cum am vorbit cu cei de la Arad1 cei de la Târgu Jiu nici nu m-au crezut când le-am spus acest lucru“1 clubul gorjean se anunţase dispus să îl lase pe jucătorul de bandă în continuare sub formă de împrumut la Arad1 din câte se pare1 doar ce au terminat în această vară cu memorii la Federaţie“1 doar despre restanţe1 eu am primit doar două salarii1 fundaşul stânga discutase şi cu oficialii clubului arădean1 George Neagu nu exclude o revenire la Arad: „Îmi pare rău că nu m-am întors la UTA1 în acest caz nu se va ajunge la memorii la Federaţie. „M-am simţit foarte bine la Arad1 însă nu şi despre una dintre condiţiile de bază pe care acesta le ceruse pentru a reveni la UTA: „Am fost întrebat cum m-am pregătit1 la ce nivel fizic sunt1 las o portiţă deschisă“.1 ne-a declarat Neagu.Cu o zi înainte1 nu aş mai fi lăsat de la mine. În şase luni de zile1 nu toată suma. Sunt sigur că vom ajunge la o înţelegere1 nu vreau să îi pun iar pe drumuri1 oricând m-aş întoarce la UTA1 Pandurii Târgu Jiu. Chiar dacă iniţial1 pentru că m-am simţit foarte bine la Arad1 pentru că voi rămâne în retur aici“1 prea bine ca să depun memoriu pentru a-mi recupera banii. Sunt dispus şi să discut cu cei de acolo pentru a încasa o parte din bani1 s-a evitat acest subiect. M-aş fi întors la Arad doar după ce mi s-ar fi achitat restanţele financiare1 sunt alte condiţii1 sunt la Liga I acum1 trebuie să îmi joc şansa. Dar1 UTA a primit astăzi o veste proastă din partea fundaşului stânga din turul campionatului. George Neagu a anunţat că va rămâne pentru partea a doua a sezonului la clubul său1
Please follow and like us:
Pin Share

UTA a primit astăzi o veste proastă din partea fundaşului stânga din turul campionatului. George Neagu a anunţat că va rămâne pentru partea a doua a sezonului la clubul său, Pandurii Târgu Jiu. Chiar dacă iniţial, clubul gorjean se anunţase dispus să îl lase pe jucătorul de bandă în continuare sub formă de împrumut la Arad, acesta lucru nu se va mai întâmpla.

„Am discutat luni atât cu preşedintele de la Pandurii cât şi cu antrenorul şi ambii mi-au spus să stau liniştit, pentru că voi rămâne în retur aici“, ne-a declarat Neagu.

Cu o zi înainte, fundaşul stânga discutase şi cu oficialii clubului arădean, însă nu şi despre una dintre condiţiile de bază pe care acesta le ceruse pentru a reveni la UTA: „Am fost întrebat cum m-am pregătit, la ce nivel fizic sunt, am vorbit despre orice, doar despre restanţe, s-a evitat acest subiect. M-aş fi întors la Arad doar după ce mi s-ar fi achitat restanţele financiare, nu aş mai fi lăsat de la mine. În şase luni de zile, eu am primit doar două salarii, cei de la Târgu Jiu nici nu m-au crezut când le-am spus acest lucru“, a precizat Neagu.

Totuşi, din câte se pare, în acest caz nu se va ajunge la memorii la Federaţie. „M-am simţit foarte bine la Arad, prea bine ca să depun memoriu pentru a-mi recupera banii. Sunt dispus şi să discut cu cei de acolo pentru a încasa o parte din bani, nu toată suma. Sunt sigur că vom ajunge la o înţelegere, nu vreau să îi pun iar pe drumuri, doar ce au terminat în această vară cu memorii la Federaţie“, a mai punctat jucătorul care a mai trecut şi pe la Internaţional Piteşti.

În fine, George Neagu nu exclude o revenire la Arad: „Îmi pare rău că nu m-am întors la UTA, pentru că m-am simţit foarte bine la Arad, am avut o perioadă bună. Însă, sunt la Liga I acum, sunt alte condiţii, trebuie să îmi joc şansa. Dar, aşa cum am vorbit cu cei de la Arad, oricând m-aş întoarce la UTA, las o portiţă deschisă“. (sportarad.com)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *