News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Nevasta directorului DSP Arad a fost numită director interimar Nevasta directorului DSP Arad a fost numită director interimar
Please follow and like us:
Pin Share

Chiar dacă a fost numită interimar, știm că orice interimat e mai sigur decât o numire, nevasta directorului DSP Arad, Horea Timiș, cel cu umilința cadrelor medicale și umilința județului în gestionarea județului din punct de vedere medical, Lenuța Timiș, a fost numiță director interimar și medical la Spitalul Județean Arad.

Astfel, Consiliul Județean Arad, care a reușit să prin managementu spitalelor arădene să ne facă de râs în întreaga țară, a hotărât că distinsa doctor este valabilă pe funcție, că doar să rămână câți mai mulți bani în familie.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a numit-o astăzi în funcția de director medical interimar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pe dr. Lenuța Timiș, medic epidemiolog. Numirea intră în vigoare începând cu ziua de astăzi, iar postul va fi ocupat până la organizarea unui concurs sau până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii. Dispoziția președintelui Iustin Cionca a fost comunicată prefectului Județului Arad și Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

,,Directorul medical al Spitalului a fost revocat din funcție la propunerea Consiliului de Administrație. După mai puțin de 24 de ore am numit un director medical interimar pentru că suntem într-o pandemie în care este necesară mobilizarea tuturor energiilor și resurselor sistemului de sănătate publică. Îi mulțumesc fostului director medical dr. Mircea Onel pentru ceea ce a făcut bun în această perioadă, dar suntem într-un moment în care este necesară o altfel de abordare și o mai mare mobilizare. Pe directorul medical interimar îl așteaptă o sarcină extrem de grea și i-am cerut ca în următoarele 6 luni spitalul să fie prima sa casă, (n.red.plus cele din portofoliul familiei) și nevoile spitalului să reprezinte nu doar prioritatatea sa profesională, ci și personală. Suntem într-un moment în care în acest al treilea val al pandemiei toate cadrele medicale au nevoie de coordonare și de o viziune prin care Aradul să poată depăși cu pierderi cât mai mici acest val”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Cu criza asta ni se rupe de incompatibilități și legalitate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *