News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Niciun progres pentru Pecica la Paulis Niciun progres pentru Pecica la Paulis
Please follow and like us:
Pin Share

Etapa 12 din cadrul Ligii 4 a consemnat şi un eşec pentru lidera clasamentului, Progresul Pecica, care s-a împiedicat pe terenul celor de la Păulişana Păuliş. Un rezultat de egalitate, dar Păulişul a avut în ultimii ani o influenţă negativă pentru pecicani. După prima repriză, scorul a fost 0-0. sincer o primă repriză pe care nu am văzut-o, dar care se pare că nu a fost una de povestit. A doua repriză a început cu o dominare clară a celor din Pecica dar ocaziile nu au putut fi fructificate de Peii, Băd şi Fritea. Într-o zi proastă, cu multe ratări, golul vine în minutul 85, când, după o lovitură liberă obţinută de oaspeţi, o centrare de la 30 metri este refuzată de fundaşii gazdelor şi mingea ajunge la Valentin Fritea, care singur cu portarul, trimite cu capul mingea, nestingherit de un adversar, în colţul portarului. Bucurie mare pentru delegaţia pecicană, prezentă la meci, se simţea gustul victoriei în minutul 85, al partidei. Scorul nefavorabil de 0-1, aflat pe teren, era firesc să nu mulţumească pe cei 11 jucători ai gazdelor, şi normal a început un asediu la poarta pecicanilor, urmând şi golult. O lovitură liberă executată de pe partea deaptă aduce o centrare şi  o prelungire care-i pune mingea pe capul lui Alexandru Mariş, portarul este nevoit să scoată mingea din „aţe”, şi egalul este consemnat, 1-1. Ultimele minute, 2-3, nu mai aduc nici spectacol nici goluri şi liderul scoate un egal.

Cum Lucian Ciba era marcat de eveniment, am fost conduşi spre secundul Marius Plisca, pentru comentariile de rigoare.

„Am ştiut că o să avem un meci greu aici, este o echipă muncitoare, aşa e fotbalul, noi nu dăm gol, o neatenţie plus o lipsă de marcaj şi vine golul. Au fost multe ocazii, e greu să câştigi în deplasare dacă dai un singur gol. Degeaba avem atacanţi, dacă nu pune mingea în poartă, degeaba ajungi până în faţa porţii dacă ratezi. Ai şapte, opt ocazii şi nu bagi în poartă, e lipsă de comcentrare. Etapa viitoare avem cu Lunca Teuz Cermei, trebuie să-i batem, e greu, noi o dată greşim şi adversarii ne taxează” a comentat Marius Plisca.

Etapa viitoare se anunţă un meci  care poate fi catalogat ca şi  derby-ul ligii, cine căştigă poate face un pas spre barajul de Liga 3.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *