News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Membrii Camerei și opinia publică arădeană au fost informați, în urmă cu nouă luni, cu privire la decizia Colegiului de Conducere al CCIA Arad, organul executiv care coordonează activitatea instituției, de revocare a domnului Nicolae Băcanu din funcția de președinte al Camerei.

În urma acelor evenimente, domnul Nicolae Băcanu a lansat, prin intermediul mass media arădene, o campanie de dezinformare a opiniei publice și de prejudiciere a imaginii instituției noastre și a noii sale conduceri, printr-o serie de atacuri lipsite de suport real și de un nivel nedemn de instituția Camerei sau de poziția pe care o ocupase până atunci domnul Nicolae Băcanu. De asemenea, acesta a încercat, prin toate mijloacele, să obstrucționeze și chiar să blocheze activitatea instituției, să intimideze angajații Camerei să reocupe poziția pe care o deținuse până în acel moment.

Domnul Nicolae Băcanu s-a adresat și instanțelor judecătorești, atacând măsura revocării sale din funcție și procedura prin care aceasta s-a realizat.

La această dată, suntem în măsură să aducem la cunoștința membrilor Camerei și opiniei publice arădene că toate demersurile judiciare ale domnului Nicolae Băcanu au fost respinse definitiv de instanțele judecătorești, iar acesta a fost obligat și la suportarea cheltuielilor de judecată provocate Camerei – ultima decizie definitivă în acest sens fiind pronunțată de Curtea de Apel Timișoara la data de 11.12.2013. Aceste hotărâri judecătorești confirmă, încă o dată, dacă mai era necesar, că revocarea domnului Nicolae Băcanu s-a făcut în mod legal, cu respectarea prevederilor Statutului Camerei și Legii, iar comportamentul regretabil și descalificant pe care domnul Nicolae Băcanu l-a afișat, ca urmare a acelei situații, nu a avut nici o justificare.

Colegiul de Conducere al CCIA Arad își exprimă speranța că Sfintele Sărbători vor aduce pacea și înțelepciunea în sufletele noastre și urează, încă o dată,  membrilor Camerei și tuturor arădenilor un Crăciun Fericit și un an nou plin de prosperitate și reușite.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *