News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

iotcu_la_drum_crop

Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad, a criticat decizia guvernului de a scoate de pe lista de investiţii două dintre cele mai importante proiecte ale judeţului Arad.

Este vorba despre pasajul care asigură traficul peste calea ferată Arad-Bucureşti şi pasajul peste tronsonul de cale ferată Arad-Oradea, respectiv Arad-Curtici. Lucrările, începute în anul 2011, au fost oprite de către guvernul USL din lipsă de finanţare .

În permanenţă, atât parlamentarii USL cât şi Guvernul au declarat că aceste două pasaje vor fi pe lista de investiţii. Constat că nici pentru anul 2014 nu avem finanţare, iar blocarea acestor lucrări conduce în continuare, la pierderi de milioane de euro. Guvernul a ignorant şi ignoră în continuare solicitările noastre. Constat că două dintre cele mai importante investiţii, pasajele, pentru care arădenii au strâns semnături de susţinere, primesc, în 2014, fix 0 lei. Fac din nou un apel către toţi parlamentarii arădeni, pentru a depune amendamente care să vină în sprijinul dezvoltării judeţului Arad. Împreună putem să demonstră că Aradul contează”, a subliniat Nicolae Ioţcu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *