News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Noaptea Devoratorilor de Publicitate, un eveniment organizat de 4 ACE şi MSA Events, ajunge în Arad, pe data de 12 octombrie 2012. Aradul găzduieşte anul acesta la Teatrul Clasic Ioan Slavici cel mai popular eveniment dedicat publicității, organizat în România din 1995 şi susţinut în 2012 de către Flanco, cel mai apreciat retailer electroIT.

Sub conceptul de “energie pentru creativi”, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 este un eveniment dedicat pasionaţilor de reclame, în care, timp de 8 ore, publicul vizionează 290 de spoturi din toată lumea. Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame românești selectate – 13, iar spotul românesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul. Seara va fi animată și cu un show devorator de stand up comedy by Teo.

Partenerul principal al evenimentului este Flanco, care, prin această inițiativă, pune la dispoziţia celor pasionaţi de advertising toate ingredientele cu priză necesare cultivării creativităţii. Unul dintre cele mai importante oraşe din reţeaua de magazine a retailer-ului, Arad numără două puncte de vânzare Flanco, în Arad Galleria respectiv Kaufland.

Parteneri media                                       

Partenerii media ai evenimentului sunt postul de televiziune MTV România, postul de radio Pro FM, publicațiile Playboy, The One, InStyle și Șapte Seri, site-urile playboy.ro, one.ro, apropo.ro, 220.ro, iqads.ro, bestjobs.ro. Blogger-ul oficial al evenimentului este Cabral (cabral.ro).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *