News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Judeţean Arad continuă programul de reabilitare a drumurilor. Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a semnat contractele a trei lucrări de reabilitare şi modernizare a unor tronsoane de drum judeţean, investiţii ce vor fi realizate de administraţia judeţeană.

Este vorba de DJ 792 Laz – Dezna, DJ 63 de la lim. Jud. Hunedoara – Târnăviţa şi DJ 708 Gurahonţ – Pescari. Suprafaţa totală ce va fi reabilitată este de aproximatix 10 km, iar valoarea totală a lucrărilor este de 803.325 lei plus TVA. Termenul de execuţie este de 3 luni.

„Se vede o îmbunătăţire semnificativă a calităţii drumurilor judeţene în ultimii ani. Am promis că vom investi în drumuri, că vom scoate satele noastre din izolare. Îmi respect şi îmi întăresc promisiunea cu fiecare kilometru de drum construit, modernizat sau reabilitat”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

De asemenea, Consiliul Judeţean are în vedere o nouă etapă de modernizare cu tratamente bituminoase, îmbrăcăminte bituminoasă uşoară şi ramforsări, pe o lungime de 130 de km. Valoarea proiectului este de 15 milioane de euro. „De la infrastructura rutieră porneşte dezvoltarea celorlalte domenii, în special a economiei. Vom aloca aceşti bani pentru ca drumurile judeţene să fie în cea mai bună stare. Judeţul Arad alocă cele mai mari sume pentru drumuri din întreaga ţară”, a completat preşedintele Nicolae Ioţcu.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *