News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Prin reţeaua EURES ROMÂNIA sunt oferite de către 3 firme norvegiene (AKER ADVANTAGE AS, DFIND ENGINEERING AS şi SLITASJETEKNIKK AS), 39 locuri de muncă pentru ingineri în domeniul petrolului şi al gazelor naturale.

      Persoanele interesate sunt rugate să vizualizeze link-ul:

http://www.eures.anofm.ro/locuri_munca2.php?tara=Norvegia unde se găsesc ofertele care conţin: regiunea, localitatea, firma, ocupaţia, numărul posturilor, descrierea locului de muncă, cerinţele locului de muncă, limbi străine, salariul, durata contractului, termenul de valabilitate al ofertei şi modul de aplicare.

      După trimiterea aplicaţiilor, persoanele preselectate de către angajator vor fi contactate de către acesta şi de către consilierul EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi invitate la interviu în România. Data, locaţia şi documentele necesare la interviu li se vor comunica în timp util.

    De asemenea, persoanele interesate, se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, Compartimentul EURES pentru mai multe informaţii.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *