News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Novak Djokovic a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Paris Novak Djokovic a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Paris
Please follow and like us:
Pin Share

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Paris, dotat cu premii totale în valoare de 5,2 milioane euro, în finala căruia l-a învins duminică în două seturi, 6-3, 6-4, pe canadianul Denis Shapovalov, după doar 65 minute de joc, scrie agerpres.ro.

Djokovic (32 ani) şi-a trecut în palmares al 34-lea titlu de categoria Masters 1.000 din cariera sa, fiind pentru a cincea oară când se impune în competiţia găzduită de capitala Franţei.

El a fost recompensat cu un cec în valoare de 995.720 euro, în timp ce Shapovalov, care a disputat prima sa finală la acest nivel, a primit la rândul său 503.730 euro.

În ciuda acestui succes, jucătorul sârb va pierde prima poziţie în clasamentul ATP începând de luni, când va fi depăşit de spaniolul Rafael Nadal, care s-a retras din turneul de la Paris înaintea semifinalei cu Denis Shapovalov, după ce a acuzat dureri în zona abdominală.

Novak Djokovic va avea, însă, ocazia să revină în fotoliul de lider mondial dacă va reuşi o prestaţie bună la Turneul Campionilor, competiţia de sfârşit de sezon a circuitului ATP, care va avea loc la Londra, între 10 şi 17 noiembrie.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *