News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

O tradare si o crima in Spania pro-nazista dau nastere unei lupte pentru putere care domina o familie timp de mai multe generatii.

Isabel, o aristocrata care traieste in Spania pro-nazista a anului 1941, ajunge implicata intr-un complot ce urmareste uciderea sotului sau fascist si se trezeste tradata de iubitul ei misterios. Tradarea ei are drept efect o lupta violenta pentru putere atat in cadrul familiei, cat si in viata politica, lupta ce se intinde pe trei generatii, impletind povestea lui Isabel cu cea a unei tinere avocate pe nume Maria, patruzeci de ani mai tarziu.

Cand are loc tentativa de lovitura de stat din 1981, Maria e acuzata ca a pus la cale evadarea din inchisoare a barbatului pe care l-a condamnat pentru crima. Povestile Mariei si ale lui Isabel se intrepatrund si se completeaza, creand un thriller istoric plin de suspans.

„O poveste socanta despre spionaj, sex si tradare… Daca iti plac romanele politiste, istoria si thrillerele psihologice, acum vei avea cu ce sa te delectezi.” – Library Journal

„Un roman ingenios construit, care imbina un ritm narativ alert cu ambitia literara… Un succes absolut.” – Kirkus Review

E remarcabila incarcatura psihologica pe care o contine fiecare pagina din acest roman ce transgreseaza granitele romanului istoric traditional. Personaje si intamplari aparent fara legatura ies la lumina, creand conexiuni surprinzatoare intr-o poveste oarecum confuza, penduland intre 1941 si 1981, ani care au marcat istoria Spaniei.
Niciodata nu inchidem definitiv usa spre trecut si spre tenebrele noastre launtrice.

TRISTETEA SAMURAIULUI

 

Autor: Victor del Arbol
Traducere de Carmen Otilia Spinu
Colectia: Fiction Connection
Nr. de pagini: 464
Pret: 45.00 lei

 

Editura Trei


admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *