News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Nu l-am întrebat dar ne-a răspuns. Ioan Cristina: ”Atmosfera în PNL este una foarte bună și organizația este unită” Nu l-am întrebat dar ne-a răspuns. Ioan Cristina: ”Atmosfera în PNL este una foarte bună și organizația este unită”
Please follow and like us:

Este un mesaj de îmbărbătare, vedem noi, în care senatorul Ioan Cristina liniștește vocile și cârcotașii care au îndrăznit să cârcotească ceva. Așa ne-am dat seama din acest comunicat liniștitor pe care noi și electoratul nu l-am cerut.

Co-președintele PNL Arad, Ioan Cristina, a declarat joi că atmosfera în cadrul organizației este una foarte bună și că întreaga organizație este unită. Acesta a dorit să risipească zvonurile publice negative și a explicat că îl va susține pe Iustin Cionca în candidatura la Consiliul Județean Arad, dar și pe ceilalți candidați liberali pentru alegerile locale din acest an.

            „Vreau să dau un mesaj de unitate a filialei și să mă refer la evenimentul foarte reușit pe care l-am avut sâmbătă, atunci când au fost prezentați candidații PNL la primăriile din județul Arad și la președinția Consiliului Județean. Un eveniment la care au participat peste o mie de liberali, având și o prezență reprezentativă din conducerea centrală a partidului, fiind prezenți domnul co-președinte Vasile Blaga, domnul secretar general Ilie Bolojan, domnul prim-vicepreședinte Ludovic Orban. Din păcate, doamna co-președinte Alina Gorghiu n-a putut fi prezentă, fiind plecată în Statele Unite ale Americii. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în organizarea acestui eveniment care, cred eu, marchează neoficial startul campaniei electorale. Mă bucur că am reușit să desemnăm atât de mulți candidați și cred că în cel mai scurt timp îi vom lansa și pe ceilalți, în cazul cărora în momentul de față se fac anumite măsurători specifice. Mă bucur că am reușit, după o lungă dezbatere și după un vot strâns, să desemnăm candidatul nostru pentru președinția Consiliului Județean, fiind vorba despre domnul Iustin Cionca. Vreau să reiterez mesajul transmis sâmbătă, mai exact că îl susțin pe domnul Cionca și voi fi alături de el în campania electorală și de candidații noștri de pe lista pentru CJ. Vă asigur că în acest moment atmosfera în partid este una liniștită și suntem uniți și sunt sigur că vom obține cele mai bune rezultate din țară, pentru că vom câștiga și Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean, dar și cât mi multe primării din județ”, a declarat co-președintele PNL Arad, Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.