News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Nu trebuie să mergeți  la un cabinet de manichiură pentru îngrijirea unghiilor! Nu trebuie să mergeți  la un cabinet de manichiură pentru îngrijirea unghiilor!
Please follow and like us:
Pin Share

Îndepărtarea gelului de pe unghii este un lucru pe care îl puteți realiza și singură acasă. Dacă s-a rupt o unghie sau dacă manichiura modernă cu gel a fost afectată sau dacă doriți altceva, deoarece v-ați plictisit de felul în care arăta manichiura veche, puteți îndepărta gelul de pe unghii într-un mod foarte simplu.

De ce aveți nevoie?

Pentru a îndepărta gelul sau oja semipermanentă de pe unghii vă trebuie câteva dischete pentru demachiere, o soluție bună de acetonă și folie de aluminiu. Fiecare unghie trebuie înfășurată bine în dischetele de bumbac, îmbibate în acetonă. Apoi, fiecare deget va trebui acoperit cu folie de aluminiu. Aceasta se va menține timp de 10-15 minute. Există posibilitatea ca să simțiți o căldură la un moment dat. Este momentul în care acetona începe să acționeze, în adevăratul sens al cuvântului.

După ce au trecut cele 10-15 minute, puteți îndepărta foliile și dischetele și, cu ajutorul unui băț special, puteți îndepărta și restul de gel care a rămas pe unghie.

Hidratarea unghiilor și a mâinilor este esențială

Acetona este o substanță care deshidratează mult și unghiile și cuticulele, precum și pielea mâinilor. Mai ales atunci când o folosiți în mod frecvent, va trebui să utilizați o cremă grasă pentru mâini și ulei foarte gras pentru cuticule. Acestea, este recomandat, să fie hidratate zilnic.

Pentru produse de foarte bună calitate cu care va puteți îngriji unghiile și manichiura, puteți apela la oferta generoasă a magazin produse unghii Everin. Este vorba despre un magazin online care comercializează produse profesionale și semiprofesionale marca EVERIN, care sunt deja recunoscute și apreciate în multe țări din Europa, precum și în România.

Gama de produse este foarte generoasă, calitatea lor este bună, se lucrează foarte ușor cu ele. Aici sunt disponibile în momentul de față foarte multe categorii de geluri construcții, geluri UV, pudre acrilice, oje semipermanente, soluții de tip bază și soluții de tip top, Primere, aparate și ustensile, lămpi UV, accesorii, decoruri unghii și produse pentru Nail Art, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru cuticule, soluții pentru degresarea unghiilor, etc.

Oferta acestui magazin este foarte potrivită atât pentru centrele de manichiuri și pedichiuri, cât și pentru persoanele particulare care își îngrijesc singure unghiile acasă.

Uleiurile marca EVERIN pentru hidratarea unghiilor pot fi utilizate zilnic. Pentru mâini puteți alege uleiuri naturale procurate de la magazinele de produse naturiste sau creme grase.

În felul acesta veți ajuta pielea și unghiile să se recupereze de la deshidratarea accentuată, determinată de către folosirea în mod periodic a acetonei.

Toate produsele pentru unghii false si accesorii marca EVERIN au prețuri foarte avantajoase. Oferta aceasta merită studiată periodic, pentru marele avantaj de a lucra o manichiură interesantă, cu produse profesionale fabricate de același producător, prezent acum și în România.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *