News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O AUTOUTILITARA CAUTATA DE AUTORITATILE ITALIENE, DEPISTATA LA VAMA NADLAC O AUTOUTILITARA CAUTATA DE AUTORITATILE ITALIENE, DEPISTATA LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac – I.T.P.F. Oradea au depistat o autoutilitară căutată de autorităţile italiene, pe care un cetăţean român intenţiona să o introducă ilegal în ţară.

 

În data de 07.12.2015, ora 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Cristian D., în vârstă de 26 de ani, din jud. Mehedinţi, conducând o autoutilitară marca Fiat Scudo,  înmatriculată în Italia.

În autovehicul mai călătoreau încă două persoane, una dintre acestea Dănuţ B., domiciliat pe raza jud. Mehedinţi, fiind proprietarul maşinii

La control, la solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat documentele maşinii, un certificat de inmatriculare şi un certificat de proprietate eliberate de autorităţile italiene.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca  “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusâ în data de 14.11.2015 de autorităţile italiene.

Faţă de cele constatate, Dănuţ B., în vârstă de 30 de ani , a declarat că a cumpărat autoutilitara contra sumei de 1.200 de euro, în cursul lunii noiembrie de la un conaţional din Palermo-Italia, de la care a primit şi documentele maşinii prezentate la control. şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutată.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *