News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi s-a finalizat primul proiect, din acest an, iniţiat de către Clubul Leo ”Ziridava” Arad, şi anume ”O carte poate aduce o mie de zâmbete…donează şi tu o carte!”. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, prin implicarea unui număr de cinci unităţi de învăţământ arădene unde s-au organizat centre de colectare a cărţilor donate de către elevi şi profesori. Doresc pe această cale să le mulţumesc, conducerii şi profesorilor implicaţi, în acest demers al nostru, de la Liceul Pedagogic ”D. Ţichindeal”, Liceul German ”Adam Muller Guttenbrunn”, Colegiul NaŢional ”Elena Ghiba Birta”, Colegiul Naţional ”Moise Nicoară” şi Colegiul Economic.

”Mă bucur foarte mult că am finalizat cu succes acest proiect al nostru, prin care am reuşit să adunăm un număr de aproximativ 400 de volume de cărţi, care au fost selectate pentru a îndeplini cerinţele de lectură a unor elevi de gimnaziu. Acestea au fost donate
Şcolii Generale ”Sabin Drăgoi” din comuna Petriş, cu speranţa de a mobiliza elevii să schimbe scaunul din faţa calculatorului cu cel din bibliotecă”
, a declarat Paul Albu – preşedinte Club Leo ”Ziridava” Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *