News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O poveste din Montana, pe marele ecran la Cinematograful „Arta“ din Arad O poveste din Montana, pe marele ecran la Cinematograful „Arta“ din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Apreciații scenariști și regizori Scott McGehee și David Siegel au creat, în anul 2021, în timpul pandemiei de Coronavirus un neo western cu un substrat emoționant, „O poveste din Montana“/„Montana Story“.

Filmul, care spune povestea a doi frați vitregi înstrăinați, care se întorc acasă, la ferma pe o iubeau cândva, va fi proiectat, vineri, 3 noiembrie 2023, la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul va începe la ora 19:00, iar accesul va fi gratuit în limita locurilor disponibile. Spectatorii vor putea să vadă o poveste de viață foarte apropiată de adevăr, cu care se confruntă mulți dintre oamenii din ziua de astăzi și care are la bază lupta profundă și amară pentru o moștenire de familie.

Filmul a fost filmat în Paradise Valley, la sud de Livingston, Montana, pe o perioadă de șase săptămâni, din noiembrie până în decembrie 2020, în conformitate cu protocoalele stricte privind COVID-19.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *