News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ofensivele USR de pe rețelele de socializare au tot mai multe înjurături! Azi e ziua deputatului Iulian Bulai Ofensivele USR de pe rețelele de socializare au tot mai multe înjurături! Azi e ziua deputatului Iulian Bulai
Please follow and like us:
Pin Share

Imaginile apărute în spațiul media cu primarul Clotilde Armand în secția de votare, numărând buletinele de vot pentru alegerile de la sectorul 1 al Primăriei Sectorului 1,a ajuns să incite și să aducă critici pro și contra fimărilor, chiar și injurii.

Ca să minimalizeze și să acopere incidentul, postacii USR au ajuns la o ironizare care se întoarce contra lor. Deputatul Iulian Bulai a postat pe pagina sa de facebook o ironie de prost gust care i-a atras injurii și critici.

Unii useri de la Facebook au început cu teoria: ”Acum știe o tara întreaga ca ești prost …nu era de ajuns ca știau doar ai tai.

Felicitări”

2:Guriță! Geaba ii iei partea! S-ar putea să ajungi complice! Mai revezi matale imaginile.

… Mie imi pare grup infracțional organizat. Să nu dea cel de Sus să figurezi si matale pe listingul oficial al „augustei” colege sau al altor colegi „nărăvași”, precum si pe celelalte numere luate ad-hoc la care vorbeați in campanie. Tinere! In servicii mai sunt și patrioți. Și mai există si presă adevarată! „GHINION”!
Dormi „liniștit”! Dar nu uita că minciuna are picioare scurte!

3:De ce nu faci tu Iulică, ce știi cel mai bine: umflă și împletește niște baloane și după, postează-le pe Fb, că ai mai mult haz.

Apărând- o pe Clotilda, să nu te trezești într-o zi cu o acuzație de ” favorizarea infractorului”
4: Daca il vedeati voi de la usr pe Tudorache in camera cu voturi, vomitati in Piata Victoriei cu #lapuscherie. Sesizati ONU, NATO si NASA. Asa…la voi nu se pune, e pixelul albastru, e pe caterinca. Iulica, e belita!

5: Mai dati-o dracului si nu ne tratati ca pe idioti.Se vede clar pe filmare cand intra in sala cu sacii.Este imbracata in aceleas haine cu care a iesit si la declaratii de presa.Oricum este incofundabila,slaba,desirata si cocosata.Si daca nu a fost ea procurorii au obligatia sa ancheteze si sa dea numele si prenumele tuturor celor care nu aveau voie sa fie acolo apoi incolonarea si la puscherie.

Circotecă pe rețele de socializare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *