News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

OFL Arad: Campanii pentru sănătatea arădenilor OFL Arad: Campanii pentru sănătatea arădenilor
Please follow and like us:
Pin Share

Donare de sânge și campanie de informare pentru prevenirea cancerului: două acțiuni ale Organizației Femeilor Liberale Arad (OFL Arad) pentru sănătate. „Donează darul vieții” este o acțiune deja consacrată, repetată la fiecare patru luni de doamnele și domnișoarele din OFL.

„Luna aceasta am purtat culoarea roz, culoarea simbol a luptei împotriva cancerului la sân. Există o motivație personală în spatele inițiativei de a dona sânge: la un moment dat în viață una dintre cele mai importante persoane din viața mea, tata, a avut nevoie de transfuzie de sânge iar eu nu l-am putut ajuta. Țin și acum minte trăirile pe care le-am avut atunci, fericirea de a găsi persoane care au putut dona sânge! Am înțeles atunci că implicarea noastră face diferența, că putem dărui viață. Le mulțumesc colegelor mele care împărtășesc același scop cu mine de a crește substanțial numărul de donatori”, a spus Cristina Pop, secretar general adjunct OFL Municipiul Arad.

Voucherele valorice primite vor fi folosite de OFL pentru acțiuni caritabile.

Pentru prevenirea cancerului la sân, echipa OFL Arad împreună cu Geanina Pistru, prim-vicepreședinte la nivel național, a distribuit pliante informative despre locul în care pot fi făcute gratuit mamografii. Mesajul OFL pentru femeile care pun adeseori unele probleme mai presus de propria sănătate este acela că sănătatea și starea de bine sunt o condiție pentru tot ce pot oferi familiei. Un dar de preț care trebuie îngrijit!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *