News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Optimism în tabăra FCC Baschet Arad, la final de 2019 Optimism în tabăra FCC Baschet Arad, la final de 2019
Please follow and like us:
Pin Share

Finalul anului 2019 le găseşte pe „galben-albastre” pe poziţia secundă a grupei de Vest din Liga Naţională la baschet. Cu victoria de sâmbătă seară, de la Cluj-Napoca, scor 73-52, FCC Baschet Arad va aborda startul părţii a doua a sezonului cu un moral foarte bun.

Dora Ardelean: „Ne simţim bine pe teren”

„Toată echipa a jucat bine. Baschetul nu e un sport individual, dacă echipa merge bine, înseamnă că şi individual vom avea performanţe bune. După acel 8-0 pentru gazde, am început să funcţionăm mai bine, să ne încălzim şi să dăm drumul la joc. Un meci poţi să-l începi şi cu 20-0, dar finalul contează. A fost ceea ce ne-am dorit. Am demonstrat că din septembrie până acum, începem uşor-uşor să creăm relaţiile de joc, să ne simţim mai bine în teren”, au fost cuvintele Dorei Ardelean, la finalul partidei de pe Someş, ultima din 2019.

Rodriguez, şase din şase!

FCC Baschet Arad este la al doilea antrenor principal în sezonul 2019-2020 după ce Dejan Mudresa a plecat de la echipă, chiar după înfrângerea, din tur, cu Universitatea Cluj. Oficialii grupării „galben-albastre” s-au orientat spre tehnicianul spaniol Manuel Rodriquez, iar alegerea s-a dovedit a fi inspirată, echipa adunând doar victorii, şase din tot atâtea meciuri.

„Am jucat bine, ne-am pregătit pentru aceste situaţii. Cel mai important pentru mine este că nivelul de pregătire al jucătoarelor a crescut. Au încredere în mine, în filozofia mea. A fost un joc dificil, unul foarte important în perspectiva fazei a doua a campionatului. După înfrângerea din tur, presiunea acestui meci s-a simţit în debutul jocului. Fetele au început puţin nervoase, au făcut greşeli neforţate, dar am crezut în ele, că îşi pot reveni”, a spus Manuel Rodriguez, după succesul cu U Cluj.

Urban speră la finala campionatului!

Pentru echipa arădeană urmează cea mai importantă parte a sezonului, iar conducerea clubului este optimistă: Să învingi echipa Clujului acasă cu 21 de puncte diferenţă, nu face altceva decât să-ţi ofere o plăcere maximă. Echipa joacă din ce în ce mai bine, iar dacă vom reuşi să o şi întărim în perioada de iarnă, cred că avem şansa noastră la o finală de campionat. Lucrăm pentru acest lucru în fiecare zi, văd fetele că sunt extrem de serioase, foarte motivate. Şi-au dat drumul la joc, iar Manuel Rodriguez a reuşit să scoată din fiecare, plusurile lor. Le doresc suporterilor noştri Sărbători fericite şi să fie alături de noi, pentru că suntem pasibili de mari realizări în acest sezon,” a concluzionat preşedintele clubului arădean, Marcel Urban. (baschetarad.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *