News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Te cunosc de undeva! este un super show care se urmăreşte cu zâmbetul pe buze. Cei opt concurenţi vedetă surprind de fiecare dată cu apariţiile lor inedite. Totuşi, în cea de-a doua ediţie jurata Ozana Barabancea a fost emoţionată până la lacrimi de unul dintre momentele din show.  Cine a făcut-o să plângă pe doamna jazzului românesc, telespectatorii vor afla urmârind sâmbătă, de la 20.20, Te cunosc de undeva!, numai pe Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii, făcând deliciul telespectatorilor. Cu atâţia artişti în platou, care nu ezită să se tachineze, buna dispoziţie este cuvântul de ordine în emisiune. Cu toate acestea, în ediţia pe care Antena 1 o va difuza in această seară de la 20.20 va exista un moment care pe Ozana Barabancea a emoţionat-o până la lacrimi.  Cine a făcut-o pe artistă să îi dea lacrimile şi să îi declare: „te iubesc”, telespectatorii vor afla urmărind cea de-a doua ediţie a super show-ului.

Tot atunci, românii vor vedea şi cum au reuşit să intre în pielea unor mari artişti concurenţii, dar şi ce alte surprize le-au mai pregătit producătorii.  Invitatul special al ediţiei este marele câştigăro X Factor, însă momentele inedite nu se opresc aici. Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului şi-a propus să îi surprindă şi el pe telespectatori cu un moment cu totul ieşti din comun.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *