News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pandemia de Covid 19 taie numărul de spectatori în arene. Câți suporteri vor fi la UTA – CFR Cluj? Pandemia de Covid 19 taie numărul de spectatori în arene. Câți suporteri vor fi la UTA – CFR Cluj?
Please follow and like us:
Pin Share

Situația deloc liniștitoare prin care trece societatea românească din punct de vedere al creșterii numărului de persoane testate pozitiv la noul coronavirus va avea impact imediat asupra prezenței spectatorilor la competițiile sportive.

Cu interes direct pentru UTA, prima măsură de acest gen va avea loc duminică, când pe arena Francisc Neuman sosește campioana CFR Cluj, pentru partida din etapa #10. Cum la Arad numărul infectărilor de Covid 19 a depășit 2 la mia de locuitori și este în creștere, clubul arădean a emis un comunicat referitor la vânzarea biletelor pentru duelul campioanelor din provincie.

În acest sens, modificăm sesiunea de vânzare a biletelor pentru meciul cu CFR. Vânzarea începe vineri, 24 septembrie, la 16:00, atât la Arena Francisc Neuman, cât și online, la adresa www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing.

Situația cu care au fost obișnuiți suporterii noștri în sezonul 2021-2022, cu prezență de 75% din capacitatea stadionului, nu mai este de actualitate în acest moment.

Scenarii posibile:

Accesul permis pentru 50% din capacitatea stadionului – au acces abonații, în vânzare vor fi puse aproximativ 2500 de bilete.

Accesul permis pentru 30% din capacitatea stadionului – au acces doar abonații”, se arată în comunicatul clubului. sportularadean.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *