News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Parlamentarii PDL de Arad nu au avut curajul să voteze aşa cum îşi doresc arădenii

Politica 17 martie 2011 admin 0

care are acceptul partenerilor sociali. În plus1 cel mai neperformant Guvern pe care l-a avut România în ultimii 20 de ani. Parlamentarii PSD1 chiar dacă patru dintre ei au votat împotriva moţiunii. „Credem că parlamentarii ar fi trebuit să aibă demnitatea de a ieşi de sub tutela lui Băsescu şi să îşi exprime opţiunea prin vot1 comisarul european pentru Ocuparea forţei de muncă1 dar avem sentimentul că în curând vor dori să se dezică de acest Guvern” a declarat Dorel Căprar1 încât cei de la PDL s-au temut să îşi lase parlamentarii să voteze” a spus Dorel Căprar. Este de remarcat că unul dintre parlamentarii PDL care provine din rândul sindicaliştilor a votat împotriva ace1 la fel ca şi acest Cod al Muncii au atât de puţină popularitate1 oricare ar fi ea. Abţinerea la un vot atât de important este o laşitate1 Parlamentarii PDL au ratat încă o dată şansa de a face ceea ce îşi doresc oamenii care i-au trimis în Parlament: să demită Guvernul Boc1 pe care sunt convins că arădenii nu o vor trece cu vederea. Este clar că premierul Boc1 pornindu-se de la această problemă.1 preşedintele PSD Arad. PSD apreciază verticalitatea celor cinci parlamentari ai Puterii care şi-au exprimat votul la moţiunea de cenzură1 prin toate mijloacele legale1 să demită executivul. „Este de datoria noastră să facem toate demersurile pentru a scăpa de Boc1 Udrea şi toţi ceilalţi executanţi ai lui Băsescu. Prin această moţiune1
Please follow and like us:
Pin Share

Parlamentarii PDL au ratat încă o dată şansa de a face ceea ce îşi doresc oamenii care i-au trimis în Parlament: să demită Guvernul Boc, cel mai neperformant Guvern pe care l-a avut România în ultimii 20 de ani. Parlamentarii PSD, alături de colegii din Uniunea Social Liberală şi-au făcut datoria şi au încercat, prin toate mijloacele legale, să demită executivul. „Este de datoria noastră să facem toate demersurile pentru a scăpa de Boc, Udrea şi toţi ceilalţi executanţi ai lui Băsescu. Prin această moţiune, am urmărit în primul rând să oprim un Cod al Muncii care nu a primit acordul sindicatelor şi patronatelor şi care conţine numeroase prevederi care defavorizează angajaţii. USL a depus un alt proiect de lege în Parlament, care are acceptul partenerilor sociali. În plus, am obligat încă o dată parlamentarii PDL să se pronunţe în legătură cu Guvernul Boc. Nu de alta, dar avem sentimentul că în curând vor dori să se dezică de acest Guvern” a declarat Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

PSD apreciază verticalitatea celor cinci parlamentari ai Puterii care şi-au exprimat votul la moţiunea de cenzură, chiar dacă patru dintre ei au votat împotriva moţiunii. „Credem că parlamentarii ar fi trebuit să aibă demnitatea de a ieşi de sub tutela lui Băsescu şi să îşi exprime opţiunea prin vot, oricare ar fi ea. Abţinerea la un vot atât de important este o laşitate, pe care sunt convins că arădenii nu o vor trece cu vederea. Este clar că premierul Boc, la fel ca şi acest Cod al Muncii au atât de puţină popularitate, încât cei de la PDL s-au temut să îşi lase parlamentarii să voteze” a spus Dorel Căprar. Este de remarcat că unul dintre parlamentarii PDL care provine din rândul sindicaliştilor a votat împotriva acestui Cod. Este un exemplu pentru deputatul Marius Gondor!

Europarlamentarii PSD atrag atenţia asupra faptului că România riscă procedura de infringement din cauza noului Cod al muncii. Delegaţia PSD din Parlamentul European a avut o întâlnire cu Laszlo Andor, comisarul european pentru Ocuparea forţei de muncă, Afaceri

Sociale şi Incluziune socială. Comisarul Lazlo Andor s-a declarat profund îngrijorat cu privire la problemele dialogului social din România (dialogul foarte dificil cu sindicatele şi cu patronatele) şi a informat delegaţia PSD că se ia în calcul iniţierea procedurii de infringement pentru România, pornindu-se de la această problemă. (comunicat)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *