News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Organizaţia Judeţeană a Partidului Poporului (PP) s-a prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, la care a participat preşedintele Comitetului de Iniţiativă Central al partidului, Simona Man, vicepreşedintele Dorel Vulpoiu, preşedintele Organizaţiei de Tineret, Florentina Gherghiceanu şi alţi membri ai conducerii centrale.
După cum a declarat Raoul Burtea, preşedintele Comitetului de Iniţiativă judeţean Arad, organizaţia arădeană este una dintre cele mai puternice din ţară, având în prezent peste 2000 de membri, din care aproximativ 1000 sunt înregistraţi în municipiu.
„Ne-am propus, pentru alegerile locale de anul viitor, să realizăm un procent în jurul a 20%, ceea ce s-ar traduce în 4-5 consilieri judeţeni şi tot atâţia consilieri municipali, la care s-ar adăuga 18-20 de primari”, a declarat Raoul Burtea.
La rândul său, preşedintele Simona Man a susţinut că judeţul Arad va avea un rol important în dezvoltarea P.P., la aceasta urmând să contribuie şi faptul că este originară din Arad, iar o parte din familia sa locuieşte în acest oraş. 
„Locuiesc însă de mai mulţi ani în Bucureşti şi sunt o apropiată a preşedintelui fondator al PP, Dan Diaconescu. Când a ieşit din penitenciar l-am aşteptat cu maşina în faţă şi pe drum mi-a zis că trebuie să facem partidul. Eu am spus să-l facem şi atunci m-a rugat să mă ocup eu de el. Am zis da, şi aşa a început totul”, a declarat Simona Man.
Aceasta a precizat că o eventuală venire la Arad a lui Dan Diaconescu este legată de începutul campaniei sale prezindenţiale, acesta intenţionând să îşi înceapă campania în comuna arădeană Zărand, locul de unde au început problemele pe acesta le-a avut cu justiţia.
Preşedintele Simona Man susţine P.P. are pe plan naţional 735.000 de membri, toţi cu adeziuni semnate, numărul lor continuând să crească de la o zi la alta.
„Nu s-au spus prea multe privitor la orientarea politică a partidului, deoarece aşteptăm aşteaptă sentinţa de înfiinţare din Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. După ce vom primi sentinţa, în termen de 60 de zile vom organiza primul Congres al partidului, când vom discuta şi despre doctrină şi programul politic. Ceea ce vă pot spune acum este aceea că  PP nu va îmbrăţişa doctrina populară şi condamnă o eventuală confuzie ce s-ar produce în cazul care PDL şi-ar schimba numele în Partidul Popular. Suntem un partid născut din voinţa poporului, de jos în sus, pentru că oamenii doresc o schimbare şi vom avea o orientare de centru-stânga”, a încheiat  Simona Man, preşedintele PP. (news-ar.eu)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *