News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

Luni, 06 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat de către proprietarul unui magazin situat pe Calea Iuliu Maniu din Arad, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice şi că i-au fost distruse mai multe bunuri.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului, unde a fost găsit bărbatul bătut care se afla într-o stare destul de gravă , acesta prezentând mai multe lovituri la nivelul feţei şi al corpului, motiv pentru care a fost transportat de către echipajul de jandarmi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoana vătămată şi în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către echipajul de jandarmi în perioada 06.09 – 08.09.2010, a fost identificat autorul agresiunii, M. Raul în vârstă de 18 ani din Arad.

M. Raul, în timp ce se afla în incinta magazinului şi  pe motiv că nu a fost deschis conform programului orar afişat la intrare, acesta s-a enervat atât de tare încât l-a bătut pe proprietar cu pumnii şi picioarele, după care l-a proiectat în mobilierul din incintă, distrugând o parte din acesta, valoarea prejudiciului produs ridicându-se la 4200 lei.

Persoana vătămată a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de M. Raul pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi “distrugere”.

Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.