News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PATRU ROMANI URMARITI GENERAL AU FOST PRINSI LA FRONTIERA NADLAC PATRU ROMANI URMARITI GENERAL AU FOST PRINSI LA FRONTIERA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat şi predat autorităţilor competente patru cetăţeni români (3 bărbaţi şi o femeie) care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general.

* În data de 22.02.2016, ora 02.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România, cetăţeanul român Cosmin P., în vârstă de 35 de ani, din jud. Arad.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului este emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 3 ani şi 6 luni pentru săvârşirea infracţinilor de loviri sau alte violenţe şi furt calificat.

* În data de 21.02.2016, ora 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România, cetăţeanul român Dragoş B., în vârstă de 27 de ani, din jud. Teleorman.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de arestare, acesta având de executat o pedeasă cu închisoarea de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

* Câteva ore mai târziu, la ora 07.20, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul român Călin S., în vârstă de 39 de ani, din jud. Sibiu.

Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autorităţi şi anume de cele spaniole.

*În data de 19.02.2016, ora 02.44, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager într-un autocar care circula pe relaţia Italia – România, cetăţeanul român O. Rubie, în vârstă de 37 de ani, din jud. Constanţa.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis un mandat de arestare, de 30 de zile, de către Judecătoria Constanţa pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 

paula craciun

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *