News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PAULA CHIRILA A PIERDUT SARCINA: „A FOST UN SOC. A FOST O TRAUMA FOARTE MARE” PAULA CHIRILA A PIERDUT SARCINA: „A FOST UN SOC. A FOST O TRAUMA FOARTE MARE”
Please follow and like us:
Pin Share

Diana Munteanu și Paula Chirilă se întrec sâmbătă și duminică, de la 12:00, la Antena Stars, într-ale gătitului. Până vor decide telespectatorii cine a gătit mai bine, ei vor afla chiar de la Paula o întâmplare mai puțin plăcută prin care a trecut.

Înainte de a o avea pe Carla, actrița a pierdut o sarcină, iar asta a afectat-o extrem de mult. „A fost un șoc. A fost o traumă foarte mare. Eu sufăr și acum”, recunoaște la „Star Chef” invitata lui Nicolai Tand și-a Mariei Simion. Paula va vorbi foarte deschis și despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicie din cauza distanței, dar și despre felul în care a reușit să le rezolve.

„Rivala” ei din bucătăria „Star Chef”, Diana Munteanu, lămurește care este natura relației dintre ea și Liviu Vârciu. Descusută de Maria Simion, Diana va face lista calităților pe care trebuie să le aibă bărbatul ideal:„să fie om bun și înțelegător, să aibă simțul umorului și să fie asumat”, declară Diana.

Sursa: spynews.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *