News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Conservatorii arădeni s-au gândit să facă un gest frumos pentru femeile Aradului. De  1 Martie au împărţit  mărţişoare  realizate cu multă măiestrie de copiii cu nevoi speciale, care au folosit două tehnici de lucru interesante: origami (îndoituri din hârtie) şi quilling ( răsucirea hârtiei). Pentru munca depusă elevii vor primi, la rândul lor, un “mărţişor” din partea doamnelor din Organizaţia Femeilor PC, care va consta în sponsorizarea unei excursii la  Moneasa . Activitatea extraşcolară va  avea  loc la  sfârşitul lunii  aprilie  si

va fi organizată de cadrele didactice implicate în această acţiune impreuna cu Organizatia de Femei a Partidului Conservator . Proiectul comun al celor două organizaţii ale Partidului Conservator a fost foarte apreciat de doamne şi domnişoare care au fost sensibilizate  de simplitatea gestului, dar şi de munca elevilor.

Atât tinerii cât şi doamnele din Partidul Conservator  au anunţat că activităţile acestora nu se opresc aici, următorul proiect vizând Ziua Internaţională a Femeii din data de 8 Martie.

Watch live streaming video from newsarad at livestream.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *