News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


În ţară lucrurile merg prost deşi guvernanţii ne spun zilnic că măsurile pe care le-au luat sunt apreciate de F.M.I, aceste măsuri fiind doar de austeritate ( tăieri de salarii, pensii, sănătate, învăţământ) şi nu de creştere economică reală.
Noi am reuşit să depăşim criza cu aceste măsuri de ciontire a veniturilor pe când vecinii noştri bulgari au depăşit-o cu măsuri concrete de creştere economică şi fără tăieri de salarii sau pensii.
Guvernul se laudă că a disponibilizat peste 165.000 de lucrători din administraţie dar nu se vede o schimbare concretă şi mai ales nu se vede beneficiul acestei măsuri.
Constantin Igaş afirmă că atacurile asupra persoanei sale se datorează reducerilor din Ministerul de Interne; dar nu suflă o vorbă despre măsurile active pe care Ministerul ar trebui sa le ia privind reconversia profesională a acestor oameni şi constatăm în continuare că Ministerul de Interne nu îşi poate plătii agenţii dar poate plăti ansambluri folclorice sau echipe sportive, ca exemplu: Lupu Rednic sau chestorul Gheorghe Turda. Probabil că în Ministerul de Interne ajung pe funcţii înalte cei care cântă bine muzică populară şi aici avem exemplul ministrului.
În ultima vreme asistăm la un pelerinaj al liderilor politicii ai PDL şi ai unor miniştrii la autostrada Arad –Timişoara, autostradă care ca preţ de cost pe km ar trebui să fie printre cele mai grozave din Europa, lucru care până acum nu se vede. Constatăm că pentru construcţia traversării căii ferate de la CET s-au făcut şi expropierii pe o suprafaţă de vreo 3 hectare dar întâmplător atât propietarii persoane fizice cât şi firmele sunt apropiate PDL-ului, şi un lucru greu de explicat cum o firmă este despăgubită pentru contravaloarea terenului aproximativ egal cu al unei persoane fizice de peste 22 de ori ca valoare. (comunicat PC Arad)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *