News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă pentru locale, dar organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea „Mişcarea Populară”, cu sigla inima, a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director, preşedintele PDL, Emil Boc. El a precizat că decizia Colegiului Director este ca PDL să nu încheie la nivel naţional niciun fel de alianţe pentru alegerile locale, dar va lăsa la latitudinea organizaţiilor judeţene ale partidului să decidă dacă vor încheia, pentru maximizarea rezulatelor, alianţe judeţene cu alte formaţiuni politice. Boc a spus că dacă organizaţiile judeţene vor decide să încheie alianţe pe plan local, acestea se vor face sub denumirea „Mişcare Populară”, cu sigla inima.

Deputatul PDL Vasile Gherasim a declarat duminică pentru NewsIn că, în cadrul şedinţei Colegiului Director Naţional, au fost şi câteva persoane, printre care şi Radu Berceanu, care au respins idea ca partidul să candideze la alegerile locale, chiar şi punctual, sub sigla Mişcării Populare.

„Au fost şi câteva voturi împotriva deciziei luate astăzi, de Colegiul Director Naţional, în privinţa candidaturii sub sigla Mişcării Populare, la nivel de judeţ. Au fost două-trei persoane, nu multe”, a declarat deputatul Vasile Gherasim. Printre aceste persoane, el l-a nominalizat pe liderul de Dolj, Radu Berceanu.

„Puteti sa semnati cate protocoale vreti voi cu UNPR, la Dolj nu va fi aplicat niciunul. Eu nu pot sa-l sustin pe puscariasul de Solomon si partidul la care s-a dus pentru ca mi-au facut o gramada de probleme in judet”, ar fi spus Berceanu, potrivit unor surse citate de Hotnews.ro.

De altfel, Berceanu a recunoscut pentru Hotnews.ro ca nu este de acord cu protocolul cu UNPR pentru ca in Dolj nu il va sustine niciodata peAntonie Solomon. „Avem candidatul propriu si nici intr-o mie de ani nu il vom sustine pe Solomon. Vom merge cu Dinica Marinica pentru functia de primar. Le-am spsu si in Colegiul Director acest lucru”, a declarat Berceanu la finalul sedintei. (pesurse.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *