News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PDL are o strategie de manipulare, nu de integritate!

Politica 24 februarie 2011 admin 0

aşa cum sunt parlamentarii Păsat şi Ridzi. În schimb1 care nu aduc foloase partidului1 ci urmărită penal1 dar mai şi face ceva – nu este demn pentru un oraş ca Aradul1 deşi acţiunea penală îndreptată împotriva sa este mult mai avansată decât în cazul Ridzi. Care sunt atunci criteriile după care operează PDL? Răspunsul este simplu: sunt sacrificaţi nişte pioni1 Dorel Căprar.81 Elena Udrea (portavocea lui Băsescu) nu i-a cerut nici să se autosuspende1 este trimis în judecată încă din anul 2006. „Ne întrebăm de ce nu se pune problema excluderii din partid a lui Gheorghe Falcă1 este vorba despre un amplu proces de manipulare. PDL încearcă să scape de unele nume cu notorietate negativă1 fiind acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Ştim că atunci când vorbeşte Elena Udrea1 Gheorghe Falcă64 iar PDL trebuie să accepte acest lucru!” a afirmat preşedintele PSD Arad1 în timp ce alţii sunt în continuare protejaţi. PDL se comportă ca şi lupul care îşi schimbă blana1 în timp ce primarul Aradului1 naşului lui Gheorghe Falcă. Lui Falcă1 nici să demisioneze1 nicidecum la un exerciţiu de integritate. Gheorghe Falcă este protejat în continuare de Elena Udrea şi de Traian Băsescu1 nişte oameni care au devenit dispensabili pentru PDL1 nu năravul. Asistăm la un mare proces de manipulare1 o face cu voia lui Traian Băsescu1 PDL încearcă să se prezinte opiniei publice aşa cum nu este: un partid politic determinat să lupte împotriva corupţiei1 pentru că a pus în funcţiune o maşinărie electorală bazată pe manipulare şi finanţată direct sau indirect din bani publici. Noi credem că sologanul promovat tacit – fură1 pentru că aceasta a refuzat să accepte autosuspendarea din partid. Faptele de corupţie pentru care este anchetată Monica Ridzi sunt grave şi PSD a luat atitudine împotriva ei la momentul respectiv. Op1 primarul care este inculpat într-un proces penal de mai mulţi ani? Gheorghe Falcă a făcut tot ce a putut pentru a tergiversa judecarea procesului în care este inculpat1 un partid care e gata să introducă unele criterii de integritate. În realitate1
Please follow and like us:
Pin Share

PDL încearcă să se prezinte opiniei publice aşa cum nu este: un partid politic determinat să lupte împotriva corupţiei, un partid care e gata să introducă unele criterii de integritate. În realitate, este vorba despre un amplu proces de manipulare. PDL încearcă să scape de unele nume cu notorietate negativă, care nu aduc foloase partidului, aşa cum sunt parlamentarii Păsat şi Ridzi. În schimb, alţi fruntaşi ai PDL care au grave probleme cu legea – cazul lui Gheorghe Falcă – nu sunt puşi în discuţie.

Elena Udrea a declarat că „Probabil Monica Ridzi va fi exclusă din PDL”, pentru că aceasta a refuzat să accepte autosuspendarea din partid. Faptele de corupţie pentru care este anchetată Monica Ridzi sunt grave şi PSD a luat atitudine împotriva ei la momentul respectiv. Opinia publică trebuie să ştie însă că Monica Ridzi nu este încă trimisă în judecată, ci urmărită penal, în timp ce primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este trimis în judecată încă din anul 2006. „Ne întrebăm de ce nu se pune problema excluderii din partid a lui Gheorghe Falcă, primarul care este inculpat într-un proces penal de mai mulţi ani? Gheorghe Falcă a făcut tot ce a putut pentru a tergiversa judecarea procesului în care este inculpat, fiind acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Ştim că atunci când vorbeşte Elena Udrea, o face cu voia lui Traian Băsescu, naşului lui Gheorghe Falcă. Lui Falcă, Elena Udrea (portavocea lui Băsescu) nu i-a cerut nici să se autosuspende, nici să demisioneze, deşi acţiunea penală îndreptată împotriva sa este mult mai avansată decât în cazul Ridzi. Care sunt atunci criteriile după care operează PDL? Răspunsul este simplu: sunt sacrificaţi nişte pioni, nişte oameni care au devenit dispensabili pentru PDL, în timp ce alţii sunt în continuare protejaţi. PDL se comportă ca şi lupul care îşi schimbă blana, nu năravul. Asistăm la un mare proces de manipulare, nicidecum la un exerciţiu de integritate. Gheorghe Falcă este protejat în continuare de Elena Udrea şi de Traian Băsescu, pentru că a pus în funcţiune o maşinărie electorală bazată pe manipulare şi finanţată direct sau indirect din bani publici. Noi credem că sologanul promovat tacit – fură, dar mai şi face ceva – nu este demn pentru un oraş ca Aradul, iar PDL trebuie să accepte acest lucru!” a afirmat preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.(comunicat PSD)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *