News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PDL a dat startul propagandei de tip comunist

Politica 21 iunie 2011 admin 0

când tema de discuţie este de fapt judeţul Arad1 continuă manipularea prin prezentarea deformată a unor statistici. Administraţia PDL încearcă să distragă atenţia opiniei publice de la temele prioritare pentru arădeni. „Este inadmisibil că nu avem u1 cum face Gheorghe Falcă1 cum face Gheorghe Seculici. În schimb1 Dorel Căprar. PSD Arad îi solicită lui Gheorghe Falcă să coboare din elicopter1 fie vorbesc fără să spună nimic1 finalizate şi răscolite din nou. Pe acestea ar trebui să le viziteze Falcă” a punctat liderul PSD Arad. PDL continuă să încerce să manipuleze grosolan datele statistice. Astfel1 Gheorghe Falcă ar face mai bine să se refere la distrugerea medicinei de familie sau la noile disponibilizări din Poliţie şi Finanţe. Oricâtă propagandă ar face PDL1 înainte să i le arătăm noi. Mai ales că multe dintre aceste probleme sunt cauzate tocmai de intervenţiile deficitare şi defectuoase ale clientelei din jurul său. În oraş sunt zeci de lucrări începute1 invocând pretenţiile UDMR1 modul în care sunt irosiţi banii publici. În loc să se ocupe de propagandă1 Nicolae Ioţcu31 nu mai poate păcăli pe nimeni” a declarat Dorel Căprar.1 pe care îl reprezintă în Parlament!” a spus preşedintele PSD Arad1 pentru că Guvernul a avut zero soluţii pentru depăşirea crizei. Decât să revendice merite inexistente pentru guvernarea PDL1 primarul ar face mai bine să se preocupe de rezolvarea problemelor punctuale ale cetăţenilor1 primarul Falcă interpretează datele Eurostat într-o manieră propagandistică1 primarul Gheorghe Falcă şi preşedintele CJA1 Reprezentanţii PDL Arad în administraţia locală au pornit o campanie de propagandă fără precedent. Scopul acţiunii este o încercare disperată de a „spăla creierele” arădenilor. Astfel1 România condusă de Boc cu sprijinul lui Falcă a avut cea mai lungă recesiune din UE1 să lase propaganda ieftină1 se inaugurează fiecare metru de asfalt1 şi să verifice modul dezastruos în care sunt realizate lucrările în oraş. „Am arătat săptămâna trecută în Bujac o mostră a indolenţei autorităţilor locale1 sugerând că guvernarea PDL înregistrează anumite progrese faţă de anul precedent. „I-am mai spus şi altă dată domnului Falcă faptul că o creştere a exporturilor – care este foarte bună pentru noi – ap1 vizitează cu presa după ei „ctitoriile” administraţiei într-o manieră care aminteşte de Nicolae Ceauşescu1
Please follow and like us:
Pin Share

Reprezentanţii PDL Arad în administraţia locală au pornit o campanie de propagandă fără precedent. Scopul acţiunii este o încercare disperată de a „spăla creierele” arădenilor. Astfel, se inaugurează fiecare metru de asfalt, primarul Gheorghe Falcă şi preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu, vizitează cu presa după ei „ctitoriile” administraţiei într-o manieră care aminteşte de Nicolae Ceauşescu, continuă manipularea prin prezentarea deformată a unor statistici.

Administraţia PDL încearcă să distragă atenţia opiniei publice de la temele prioritare pentru arădeni. „Este inadmisibil că nu avem un punct de vedere al administraţiei locale faţă de intenţia PDL de a desfiinţa judeţul Arad. Şefii locali ai PDL fie nu vor să vorbească şi se ascund de subiect, cum face Gheorghe Falcă, fie vorbesc fără să spună nimic, cum face Gheorghe Seculici. În schimb, am reţinut că Gheorghe Falcă vrea să îi reducă la tăcere şi pe arădeni – a dat directive să fie blocat referendumul în care cetăţeni urmează să fie întrebaţi dacă sunt de acord cu desfiinţarea judeţului Arad. PDL şi-a pus parlamentarii să creeze o diversiune, invocând pretenţiile UDMR, când tema de discuţie este de fapt judeţul Arad, pe care îl reprezintă în Parlament!” a spus preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

PSD Arad îi solicită lui Gheorghe Falcă să coboare din elicopter, să lase propaganda ieftină, şi să verifice modul dezastruos în care sunt realizate lucrările în oraş. „Am arătat săptămâna trecută în Bujac o mostră a indolenţei autorităţilor locale, modul în care sunt irosiţi banii publici. În loc să se ocupe de propagandă, primarul ar face mai bine să se preocupe de rezolvarea problemelor punctuale ale cetăţenilor, înainte să i le arătăm noi. Mai ales că multe dintre aceste probleme sunt cauzate tocmai de intervenţiile deficitare şi defectuoase ale clientelei din jurul său. În oraş sunt zeci de lucrări începute şi abandonate, finalizate şi răscolite din nou. Pe acestea ar trebui să le viziteze Falcă” a punctat liderul PSD Arad.

PDL continuă să încerce să manipuleze grosolan datele statistice. Astfel, primarul Falcă interpretează datele Eurostat într-o manieră propagandistică, sugerând că guvernarea PDL înregistrează anumite progrese faţă de anul precedent. „I-am mai spus şi altă dată domnului Falcă faptul că o creştere a exporturilor – care este foarte bună pentru noi – apare pentru că majoritatea ţărilor europene au ieşit din recesiune şi încep să consume mai mult. Din păcate, România condusă de Boc cu sprijinul lui Falcă a avut cea mai lungă recesiune din UE, pentru că Guvernul a avut zero soluţii pentru depăşirea crizei. Decât să revendice merite inexistente pentru guvernarea PDL, Gheorghe Falcă ar face mai bine să se refere la distrugerea medicinei de familie sau la noile disponibilizări din Poliţie şi Finanţe. Oricâtă propagandă ar face PDL, nu mai poate păcăli pe nimeni” a declarat Dorel Căprar. (comunicat PSD Arad)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *