News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PDL îşi strigă din nou disperarea

Politica 6 martie 2011 admin 0

atunci când acuză incompetenţa şi corupţia guvernanţilor. „Este ca şi cum le-ar spune românilor că li se pare că au mai puţini bani1 când de fapt bugetarii nu mai primesc primele de vacanţă şi al 13-lea salariu; publicarea şi invocarea unui sondaj de opinie mincinos1 care nu respectă regula elementară de a arăta institutul care l-a realizat; transmiterea ideii caraghioase că arădenii îşi doresc parcare cu plată în cartiere. Şi exemplele pot continua. Ieşirile tot1 care simte că îşi pierde puterea şi privilegiile” a declarat preşedintele PSD Arad1 cei de la PDL dau vina pe opoziţie şi pe televiziuni. Ieşirea preşedintelui PDL Arad1 cei de la PDL manipulează acuzând... manipularea. În loc să dea explicaţii pentru scăderea generală a nivelului de trai1 de vineri este un exemplu de manipulare1 Dorel Căprar. Dacă domnul Seculici vrea să combată manipularea1 După principiul „hoţii strigă hoţii” pe care l-au dus la perfecţiune1 este vorba despre disperarea PDL1 fiecare arădean resimte dramatic efectele catastrofale ale guvernării PDL. Domnul Seculici se face de râs acuzând opoziţia şi televiziunile. În realitate1 Gheorghe Seculici8 li se pare că s-au scumpit produsele de bază şi medicamentele1 li se pare că şi-au pierdut locurile de muncă. Domnul Seculici le spune arădenilor că toate aceste lucruri se întâmplă la televizor şi în declaraţiile opoziţiei. Din păcate1 o poate găsi în propriul partid. Iată câteva exemple: susţinerea ideii că salariile bugetarilor au crescut în acest an cu 15%1 pentru corupţia generalizată care paralizează societatea românească1 pentru deteriorarea mediului economic1 prin distragerea atenţiei de la problemele care îi privesc direct pe cetăţeni. Ce spune de fapt Gheorghe Seculici? Spune că opoziţia şi televiziunile manipulează opinia publică1 românii ştiu bine că nu este aşa. Din păcate1 sunt încercări grosolane de manipulare care nu mai pot păcăli opinia publică.1
Please follow and like us:
Pin Share

După principiul „hoţii strigă hoţii” pe care l-au dus la perfecţiune, cei de la PDL manipulează acuzând… manipularea. În loc să dea explicaţii pentru scăderea generală a nivelului de trai, pentru deteriorarea mediului economic, pentru corupţia generalizată care paralizează societatea românească, cei de la PDL dau vina pe opoziţie şi pe televiziuni. Ieşirea preşedintelui PDL Arad, Gheorghe Seculici, de vineri este un exemplu de manipulare, prin distragerea atenţiei de la problemele care îi privesc direct pe cetăţeni.

Ce spune de fapt Gheorghe Seculici? Spune că opoziţia şi televiziunile manipulează opinia publică, atunci când acuză incompetenţa şi corupţia guvernanţilor. „Este ca şi cum le-ar spune românilor că li se pare că au mai puţini bani, li se pare că s-au scumpit produsele de bază şi medicamentele, li se pare că şi-au pierdut locurile de muncă. Domnul Seculici le spune arădenilor că toate aceste lucruri se întâmplă la televizor şi în declaraţiile opoziţiei. Din păcate, românii ştiu bine că nu este aşa. Din păcate, fiecare arădean resimte dramatic efectele catastrofale ale guvernării PDL. Domnul Seculici se face de râs acuzând opoziţia şi televiziunile. În realitate, este vorba despre disperarea PDL, care simte că îşi pierde puterea şi privilegiile” a declarat preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

Dacă domnul Seculici vrea să combată manipularea, o poate găsi în propriul partid. Iată câteva exemple: susţinerea ideii că salariile bugetarilor au crescut în acest an cu 15%, când de fapt bugetarii nu mai primesc primele de vacanţă şi al 13-lea salariu; publicarea şi invocarea unui sondaj de opinie mincinos, care nu respectă regula elementară de a arăta institutul care l-a realizat; transmiterea ideii caraghioase că arădenii îşi doresc parcare cu plată în cartiere. Şi exemplele pot continua.

Ieşirile tot mai dese la rampă ale preşedintelui PDL Arad Gheorghe Seculici (care ia o mică pauză din procesul continuu de îmbogăţire prin afaceri dubioase gen Smithfield), altfel inexistent atunci când guvernul Boc pe care îl susţine a aplicat lovitură după lovitură românilor, sunt încercări grosolane de manipulare care nu mai pot păcăli opinia publică. (comunicat PSD Arad)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *