News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Supărat că în fiecare zi trebuie să dea asigurări despre cât de bine ar funcţiona USL-ul, deşi se vede cu ochiul liber că struţo-cămila PSD, PNL şi PC se destramă, Victor Ponta s-a apucat să remanieze Guvernul. Mai mult decât atât, Ponta s-a apucat să îşi dea cu părerea despre poliţii europene, de plictiseală că s-a terminat sezonul de raliu. Ultimul hobby al acestui măscărici al politicii româneşti este de a schimba pe la televizor opinii despre cine trebuie să fie şi cine trebuie să plece din Guvern.
„În ceea ce mă priveşte, îi recomand domnului Ponta să îşi vadă de şandramaua socialistă care stă să se dărâme, şi să nu mai umble după cai verzi pe pereţi pe la diverse emisiuni. Dacă vorbim despre performanţă politică, ţin să îi reamintesc că eu am câştigat colegiul de senator cu peste 50% din voturile cetăţenilor, în timp ce locotenenţii săi trimişi de la Bucureşti ca să îmi facă concurenţă s-au întors acasă cu coada între picioare” a comentat ministrul Traian Igas.
„Ar fi mai bine ca aşa zisul preşedinte al PSD să meargă mai mult prin ţară, să vadă că gogoaşa înfuriată numită USL se desumflă pe zi ce trece mai tare, ceea ce îi scade considerabil şansele să ajungă vreodată ministru”.

 

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *