News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

jandarmi_paza

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad vor măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor dedicate sărbătorii pascale.

Astfel, în noaptea de înviere şi în ziua de Paşte, jandarmii se vor afla în zona lăcaşelor de cult din municipiul Arad, în oraşele Lipova, Pecica, Ineu, Chişineu Criş şi Sebiş, în staţiunea Moneasa, în satul Bonţeşti, comuna Gurahonţ şi în zona mănăstirii Hodoş-Bodrog.

Va fi, de asemenea, asigurată ordine publică şi pe timpul procesiunilor religioase ce vor avea loc în municipiul Arad, în zilele de 18 şi 19 aprilie.

Pentru prevenirea producerii de fapte de natură contravenţională sau infracţională, jandarmii recomandă participanţilor la manifestările publice să acorde o deosebită atenţie bunurilor personale şi să evite locurile foarte aglomerate. De asemenea, atunci când iau cunoştinţă de săvârşirea de fapte antisociale (furturi, tâlhării, loviri, ameninţări, distrugeri ş.a.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, cetăţenii pot solicita sprijinul echipajelor de jandarmi care se află în zona manifestărilor sau pot apela numărul unic de urgenţă 112.

În această perioadă, va fi asigurată ordinea publică şi la meciurile din Liga a 3-a de fotbal şi la manifestarea sportivă “Cicloiepuraş 2014”.

Misiunile permanente vor fi de asemenea asigurate, respectiv cele de pază şi protecţie instituţională şi misiunile pentru menţinerea ordinii publice în sistem integrat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *