News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pecica: Celebra trupă maghiară de rock Edda va concerta la Pecica în data de 17 Mai, la Zilele Orașului! Pecica: Celebra trupă maghiară de rock Edda va concerta la Pecica în data de 17 Mai, la Zilele Orașului!
Please follow and like us:
Pin Share

Formată în 1973 în orașul Miskolc, Edda a devenit în timp una din cele mai de succes trupe maghiare de rock din toate timpurile. Inițial s-a numit Griff, dar ulterior membrii de atunci i-au schimbat numele în Edda, inspirându-se din mitologia nordică. Au scos peste 35 de albume vândute în milioane de exemplare, inclusiv live și unplugged. Despre Edda s-au scris cărți și s-au produs documentare, iar rockerii de azi ce formează grupul iubit de generații întregi, par mai activi decât oricând.

Edda este apreciată și în România, unde are fani numeroși. În luna mai, au programate nu mai puțin de 12 concerte (vezi foto), dintre care două vor avea loc în România, la Oradea (10 mai) și Pecica (17 mai). Accesul la concertul de la Pecica va fi gratuit și se așteaptă un public numeros, inclusiv vizitatori din Ungaria.

Zilele Orașului Pecica se vor desfășura în săptămâna 13 – 19 mai 2024, iar organizatorii promit multe surprize pe lângă concertul ”greilor” rockului maghiar. Vom reveni cu programul detaliat al evenimentelor de la Pecica.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *