News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pecica: întâlnirea anuală a radioamatorilor va avea loc în acest week-end! Pecica: întâlnirea anuală a radioamatorilor va avea loc în acest week-end!
Please follow and like us:
Pin Share

La Pecica tradițiile se păstrează, mai ales când e vorba de sărbători. An de an, radioamatorii din zona noastră, dar și din țară și chiar străinătate, se întâlnesc la Pecica la finalul lunii mai.

Credem că este impresionant că s-a ajuns deja la a nouăsprezecea ediție și cu siguranță vor urma multe.  Radioamatorismul, acest sport mai puțin cunoscut, a adus Aradului foarte multe medalii la concursuri naționale și internaționale, iar pecicanii au obținut constant rezultate foarte bune.

Acțiunea organizată de Radioclubul YO2KBB Pecica și Primăria Orașului Pecica, se va desfășura pe parcursul a două zile, vineri 26 și sâmbătă 27 mai, iar programul îl puteți vedea în afișul atașat acestui articol. Nu va lipsi tradiționalul gulaș preparat la fața locului și expoziția de aparatură specifică. De asemenea, talciocul va fi un punct foarte important al întâlnirii, unde radioamatorii vor putea vinde, cumpăra sau face schimb de piese, aparatură și creații tehnice proprii.

Cu siguranță participanții deveniți prieteni pe calea undelor și evident în viața reală, se vor despărți cu greu la final. Și la cum îi cunoaștem pe radioamatorii pecicani, cu siguranță se vor pregăti cum se cuvine și pentru ediția a douăzecea.

Așadar, nu uitați, în acest week-end, un drum la Pecica vă poate aduce descoperirea unui sport care oferă satisfacții mai puțin obișnuite în era rețelelor de socializare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *