News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Melinera Decoratiune luminoasa

Bucureşti, 21 noiembrie 2013 – Bucură-te de spiritul sărbătorilor de iarnă şi profită de ofertele la decoraţiunile de Crăciun din magazinele Lidl, începând cu 25 noiembrie. Mai ai la dispoziţie doar o lună pentru a te pregăti până în cel mai mic detaliu pentru cel mai frumos moment din an: Crăciunul. Pentru sărbători pline de culoare, alege de la Lidl instalaţii, figurine luminoase, ornamente cu motive de iarnă şi podoabe pentru pom, la cele mai avantajoase preţuri.

 De Crăciun, „scaldă-ţi” locuinţa în lumină şi decoreaz-o cu instalaţii, figurine şi perdele luminoase. Pentru a-ți surprinde colindătorii, decorează spațiul din jurul casei cu figurine luminoase 3D (89,99 lei/buc). Formele speciale – ren, cadou, sania lui Moş Crăciun sau om de zăpadă – vor reprezenta un adevărat punct de atracție pentru cei care îţi calcă pragul în seara de Crăciun. În plus, poţi opta pentru un furtun luminos cu LED-uri (79,99 lei/buc). Cu o lungime de 11,5 m, acesta este perfect pentru a-ţi lumina casa în interior sau în exterior.

La ferestrele din dormitoare poţi pune câteva decoraţiuni luminoase în formă de stea (24,99 lei/buc). Pentru camera de zi şi bucătărie îți recomandăm perdelele luminoase cu LED-uri (79,99 lei/buc), care să-ţi transforme locuinţa într-un spaţiu primitor şi elegant.

Apoi, alege ornamente de Crăciun care să confere o atmosferă caldă locuinţei tale. Decoraţiunile metalice cu diferite modele (9,99 lei/buc), lumânările cu forme variate, seturile creative pentru confecţionarea unor globuri speciale şi personalizate (24,99 lei/set) sunt obiectele esenţiale de care ai nevoie pentru a împodobi casa în spiritul sărbătorilor de iarnă. De asemenea, înlocuieşte faţa de masă obişnuită cu una specială, cu motive de Crăciun (29,99 lei) şi foloseşte nişte crenguţe de brad, şerveţele cu tematică de sărbători şi câteva lumânări şi fundiţe pentru a conferi eleganţă cinelor servite în aceste seri speciale.

Pe lângă decoraţiunile pe care le-ai folosit în anii precedenţi pentru împodobirea bradului, ar fi bine să aduci un plus de noutate şi să mai achiziţionezi câteva decoraţiuni speciale. Poţi găsi la Lidl globuri de diferite modele, seturi de ornamente din paie (14,99/set) sau seturi creative pentru a crea stele 3D (16,99 lei/set).

Aşteaptă-l pe Moş Crăciun cu locuinţa împodobită şi cu masa pusă! Vino la Lidl începând din 25 noiembrie şi alege dintr-o gamă variată de obiecte speciale pentru decorarea locuinţei de sărbători şi pentru împodobirea bradului de Crăciun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *