News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Percheziții ale Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase la un bărbat din Secaci Percheziții ale Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase la un bărbat din Secaci
Please follow and like us:
Pin Share

În dimineața zilei de 1 octombrie a.c., polițiștii S.A.E.S.P. au desfășurat o percheziție pe raza localității Secaci (comuna Beliu), la domiciliul unui bărbat de 38 de ani, bănuit de braconaj pe fondurile de vânătoare din vecinătate.

În urma activităților desfășurate au fost indisponibilizate : o armă de tir sportiv cu aer comprimat fără elemente de identificare de calibrul 4,5 cu muniție aferentă – 273 bucăți alice; 2 cartușe cu capse nepercutate de calibrul 5,6; 239 petarde de diferite categorii, toate deținute fără autorizație; 30 de kilograme de carne de vânat (carcasă, mușchi, măruntaie și alte elemente) și trofee din speciile mistreț, căprior și cerb lopătar.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *