News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Percheziții în mai multe localități la persoane bănuite de contrabanda cu țigări Percheziții în mai multe localități la persoane bănuite de contrabanda cu țigări
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii orașului Pecica și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Arad, sub coordonarea procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au descins la 19 adrese de pe raza județului, la persoane bănuite de contrabandă./11 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La data de 6 februarie 2021, polițiștii arădeni au pus în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Pecica, Arad și Felnac, într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În urma activităților au fost descoperite și indisponibilizate 480.537 de fire de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, prejudiciul în cauză fiind estimat la 288.000 de lei.

La sediul Poliției orașului Pecica au fost conduse 16 persoane în vederea audierii, 11 dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore.

Persoanele reținute urmează a fi prezentate magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției de Operațiuni Speciale.

De asemenea, au sprijinit acțiunile polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Secția 1 de Poliție Urbană Vlaicu, Secțiile 1 și 2 de Poliție Rurală Arad, Poliția Orașului Nădlac, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *