News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE BRACONAJ CINEGETIC PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE BRACONAJ CINEGETIC
Please follow and like us:
Pin Share

 

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au efectuat, astăzi, 14 percheziţii în judeţul Arad, la persoane bănuite de braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

          În urma activităţilor au fost ridicate 3 arme, 4 lunete, 76 de cartuşe, trofee, precum şi alte obiecte folosite la vânătoare.

 

La data de 16 decembrie a.c., poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au efectuat 14 percheziţii domiciliare în judeţul Arad, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, uz de armă letală fără drept şi nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

 

În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea faptelor, percheziţiile fiind efectuate în cadrul unui dosar de cercetare penală, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, în care sunt cercetate 10 persoane.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 2 arme confecţionate artizanal, 1 armă de fabrică, de tir sportiv cu glonţ, 2 cartuşe de vânătoare cal. 12 mm, 74 de cartuşe cal. 5,6 mm. cu capsele nepercutate, 1 trofeu lopătar, 5 trofee de căprior, 4 lunete, 1 dispozitiv de văzut pe timp de noapte, 1 cameră de supraveghere, 2 suporţi pentru prindere pe armă, mai multe plase monofilament şi setci de pescuit.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activitate au participat şi poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *