News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Chişineu Criş din subordinea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au desfăşurat o acţiune pe linia menţinerii ordinii şi siguranţei publice în localitatea Sântana.

În timpul acţiunii desfăşurate a fost prinsă în flagrant o persoană în vârstă de 34 ani, C.C., din localitatea Sântana care, în apropierea unui local, şi-a confecţionat o ţigaretă dintr-o substanţă vegetală de culoare verde, cu miros înţepător şi cu aspect de cannabis. La vederea echipajului de jandarmi, persoana în cauză a încercat să înghită un pliculeţ de nylon cu restul din aceeaşi substanţă, dar a fost oprit la timp. În faţa dovezilor, a recunoscut că plicul găsit asupra sa, cu aproximativ un gram din respectiva substanţă, îi aparţine. La controlul corporal preventiv efectuat a fost găsită şi o cutie cu şapte foiţe pentru confecţionarea ţigaretelor.

Jandarmii au predat persoana în cauză specialiştilor din cadrul DIICOT, împreună cu obiectele găsite. De asemenea, au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, persoana fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *