News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 19 mai a.c., peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea publică la stadionul ,,Francisc Neumann” din Arad, unde se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele U.T.A. şi U. Cluj , din cadrul Ligii a II-a, partidă la care şi-au anunţat prezenţa aproximativ 300 de suporteri ai echipei clujene.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad doreşte să reamintească, prin intermediul mass-media, spectatorilor care vor veni la stadion, că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor şi trebuie să prezinte documentele de acces şi, după caz, actele de identitate, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Organizatorul competiţiei sportive va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, în incinta stadionului şi la punctele de control acces, cu efective din cadrul societăţilor de pază, iar în zona imediată şi apropiată a stadionului măsurile de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, precum şi intervenţia în caz de tulburare a ordinii publice, revin Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Intervenţia în forţă pentru restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se execută de către efectivele de jandarmi, din iniţiativa comandantului acestora, cu aprobarea, după caz, a prefectului sau a reprezentantului acestuia, atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi la competiţie, sau când există indicii temeinice că participanţii pregătesc sau au comis o faptă ilegală.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Miercuri, 19 mai a.c., între orele 17.00 – 21.00, circulaţia autovehiculelor pe strada Fraţii Neumann va fi închisă, iar între orele 16.00 – 21.00 se va interzice desfacerea băuturilor alcoolice în zona stadionului Francisc Neumann, în toate societăţile comerciale(localuri de alimentaţie publică, baruri, restaurante, etc.), conform Dispoziţiei Primarului Municipiului Arad.


admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *