News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Peste 200 de ghiozdane oferite de OFL copiilor arădeni! Peste 200 de ghiozdane oferite de OFL copiilor arădeni!
Please follow and like us:
Pin Share

Doamnele și domnișoarele din PNL oferă un sprijin și un gest simbolic pentru sute de familii din Arad. Peste 200 de ghiozdane sunt distribuite în aceste zile familiilor cu copii din municipiu care au nevoie de acest sprijin iar acțiunea va continua în județ, unde vor fi distribuite peste 1000 de ghiozdane.

„Începe în curând școala, un moment important pentru copii și pentru părinți. Pe lângă reîntâlnirea cu colegii și profesorii, începutul de an școlar înseamnă și pregătirea rechizitelor, pentru multe familii presupune un efort financiar considerabil. De aceea, venim cu acest sprijin pentru peste 200 de copii, vrem să fim alături de ei și de familiile lor la acest nou început. În același timp, este și un gest simbolic, pentru a atrage atenția asupra abandonului școlar. Societatea trebuie să fie aproape de familiile cu venituri mai mici, pentru a le ajuta să trimită copiii la școală. Prin educație, fiecare copil are o șansă în plus la o viață mai bună. Le mulțumesc colegelor din OFL pentru că dăruiesc din suflet celor din jur, în primul rând speranță și sentimentul că cineva este aproape atunci când este nevoie”, a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL la nivel național.

„Gestul nostru este bine primit și cred că reușim să dăm încredere și speranță. Îi îndemnăm pe toți cei care au posibilitatea să ajute copiii să meargă la școală, să își construiască un viitor bazat pe educație. Prin solidaritate, construim împreună o societate mai bună”, a spus Liliana Waas, președintele OFL Municipiul Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *