News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Peste 50 de migranţi au fost găsiţi ascunşi în patru autoutilitare, la frontieră Peste 50 de migranţi au fost găsiţi ascunşi în patru autoutilitare, la frontieră
Please follow and like us:
Pin Share

Peste 50 de migranţi din mai multe ţări au fost prinşi, în ultimele 24 de ore, când încercau să iasă ilegal din ţară prin judeţul Arad, ascunşi în patru autoutilitare care mergeau în ţări din Spaţiul Schengen.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în trei dintre autovehicule, conduse de şoferi români, au fost prinşi 38 dintre migranţi.

„Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, instalaţii şi componente auto pentru societăţi comerciale din Franţa şi Italia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 38 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări, unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, India, Egipt, Pakistan şi Maroc, intraţi legal în România în baza documentelor personale”, a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, într-o autoutilitară condusă de un român de 23 de ani au fost găsite 15 persoane din Pakistan, având vârste între 20 şi 49 de ani.

În toate cazurile, şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *