News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pianistul francez de jazz Alexandre Herer și Nunataq cântă la la Gărâna Jazz Fest Pianistul francez de jazz Alexandre Herer și Nunataq cântă la la Gărâna Jazz Fest
Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă 9 iulie 2022, la Gărâna Jazz Fest, se poate asculta pianistul francez de jazz Alexandre Herer . Nunataq – cu Gaël Petrina la bas electric, Pierre Mangeard la tobe și Alexandre Herer la Fender Rhodes.

După zece ani de experiențe sonore cu Rhodes-ul sau preferat și colaborări cu artiști precum Magic Malik, Jozef Dumoulin și Marc Ducret, Alexandre Herer și-a creat universul sau personal de compoziție și improvizație.

Proiectul Nuntaq, inspirat în mare parte de ghețarii din Groenlanda, martori ale modificărilor climatice actuale, propune o muzica rece, deschisa și aeriana.

Adeseori amețitoare, muzica acestui al doilea album se bazează pe ritm, groove, uneori experimentală sau alteori simplă, și trage din diferite lumi armonice și melodice, contemporane sau uneori apropiate de muzica pop, pentru a crea o muzică personală.  Noul album a apărut în februarie 2022.

Trio-ul are și o declinație festivă Groove/Electro/Expé cu instrumentație pur electronică (sinteze/bas cu efecte/tobe electronice).

Link pentru a asculta  https://soundcloud.com/user-157027173/sets/nunataq/s-7PDljJnHGEM

Puteți vedea un live al proiectului https://youtu.be/E-gnx86gc-g

sau mai multe aici :https://www.alexandreherer.fr/alexandre-herer-nunataq.html

Sau site-ul lui internet : https://www.alexandreherer.fr/

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *