News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Piroş Security şi-a amânat derby-ul vestului! Antrenorul „leoaicelor”, internat în spital! Piroş Security şi-a amânat derby-ul vestului! Antrenorul „leoaicelor”, internat în spital!
Please follow and like us:
Pin Share

Pentru al doilea weekend consecutiv, AC Piroș Security nu va intra pe teren în prima ligă de fotbal feminin. După deplasarea de la Alexandria, arădencele și-au amânat și derby-ul vestului, împotriva timișenelor de la Fortuna Becicherecu Mic. Cazurile numeroase de coronavirus din cadrul echipei, care s-au înmulțit față de săptămâna trecută, face imposibilă disputarea meciului. Şapte jucătoare arădene sunt pozitive, iar alte două au simptome, urmând să fie retestate. Un caz mai grav este al antrenorului echipei, Florin Bugar, care este și selecționerul naţionalei de tineret. Acesta este internat de câteva zile într-un spital din Timișoara şi are uneori dificultăţi în respiraţie.

După cinci meciuri disputate, Piroş Security are şapte puncte, clasându-se pe locul 7 după etapa a şasea. „Leoaicele” au două restanţe şi urmează să revină pe teren în deplasarea de la Odorhei, de peste două săptămâni. După acest weekend, Liga 1 de fotbal feminin se va întrerupe ca urmare a acţiunii echipelor naţionale.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *