News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pistolarii s-au remarcat la “Memorialul Ioan Popoviciu” Pistolarii s-au remarcat la “Memorialul Ioan Popoviciu”
Please follow and like us:
Pin Share

Poligonul din Arad a găzduit, în weekend, a XX-a ediţie a “Memorialului Ioan Popoviciu” la tir. Pistolarii clubului gazdă şi organizator, de la CSM Arad, au reuşit să se remarce din nou, cu clasări fruntaşe în probele de pistol aer comprimat. Aşadar, iată performerii competiţiei de pe Mureş, cu menţiunea că la start s-au aliniat şi sportivi din Oradea şi Szazhalombattai Loveszklub (Ungaria):

Casian Codrean, locul 1 la seniori, Ion Joldea, locul 3 la seniori, Luca Joldea, locul 1 la juniori, Mihnea Baltă, locul 3 la juniori, Csaba Leszay, locul 2 la juniori II, Mădălina Matecaş, locul 1 la senioare, Alexanda Buda, locul 1 la tineret, Daria Haristiade, locul 1 la junioare şi Alesia Vlai, locul 1 la junioare II.

Arbitrajul a fost asigurat de antrenorii secţiei de tir de la CS Municipal Arad, Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan. A avut loc şi întâlnirea „Old Boys”, între foști sportivi ai antrenorului emerit Ioan Popoviciu.

Pistolarii arădeni încheie anul la Bucureşti, unde e programată ultima etapă din 2019, în Campionatul Naţional de aer comprimat (11-15 decembrie).

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *